Hallo
Ik heb 15 jaar geleden als asbest Saneerder gewerkt .ik Ben met mijn stomme hoofd vergeten mijn filter in te doen waardoor ik asbest heb ingeademd 2 uur lang , ik heb 2 jaar geleden een ct. scan gehad en ze konden niks afwijkend vinden . Laatste. 2,5 jaar heb ik veel pijn aan mijn ribbenkast een branderig gevoel , en mijn ribbenkast. Doet pijn dus ben ik weer naar de. Dokter geweest en die heeft 2 weken gelen een foto laten maken en bloed afgenomen en dat was goed . Volgens mijn dokter ,daar ben ik heel blij mee . Maar wat Ik niet begrijp is waarom heb ik pijn aan mijn ribbenkast ik heb twee kleine kinderen en die zeggen tegen mij je gaat toch niet dood he papa, verdrietig zeg ik dan nee, ik heb zelf een hele zware jeugd gehad en ik hoop mijn kinderen van 5 en 9 een fijne jeugd te geven maar op deze manier kanik niet leven . ik kan nergens duidelijk symtomen lezen over wat mensen hebben gevoelt , of hebben meegemaakt . Ik weet niet meer wat. Ik moet doen ,ik probeer te stomen boven mijn thee koker , misschien kan ik het eruit stomen ? Kunnen jullie mij helpen met idieen ? het kan toch niet zo zijn dat we niks doen en op ons lot gaan wachten. heel veel sterkte allemaal zeg ik met tranen in mijn ogen.