Dag Monique , wat fijn dat je hebt gereageerd , het is nu momenteel 4 uur in de nacht ik kan niet slapen, ik krijg maandag een CT-scan . Ik ben ontzettend bang ,want ik voel echt pijn op mijn ribbenkast , en ik weet niet hoe je vocht kan traceren , voel je dan een bult ? en mijn ribbenkast kraakt heel erg bij elke beweging, dokter heeft gevoeld en zegt dat hij niks afwijkends kan voelen , en hij zegt dat het hypogondisch is , ik voel wat ik voel , de symtomen van je vriend komen heel erg overheen met die van mijn , alleen hebben ze nog geen vocht kunnen voelen of vinden , en ik hoest ook niet , en ik kan als ik wil hardlopen , ik weet niet wat verstandig is , CT-scan of niet weten en verder leven , met pijn en onzekerheid . Mijn enige hoop is dokter Aerts , waar ik 2 jaar geleden over heb gelezen , alleen daar hoor je helaas de laatste tijd ook zo weinig van . Ik ben pas 40 jaar , het is 17 jaar geleden gebeurd . Veel sterkte gewenst aan iedereen!