Helaas is vorige week bij mijn vader van 67 jaar mesothelioom/asbestosekanker geconstateerd. Een enorme, maar wa***ijnlijk voor u herkenbare schok voor ons.
Komende donderdag wordt gestart met chemo. Ik weet dat chemo veel nare bijwerkingen heeft. Maar welke dat zullen zijn hangt van de samenstelling van de chemo af.
Aangezien ik verwacht dat dit forum wordt gelezen door slachtoffers of familieleden van patiënten met dezelfde diagnose, die wellicht al wat verder zijn met de behandeling hoop ik van u wat tips te krijgen waarmee ik mijn vader kan helpen. Tips om de bijwerkingen van de chemo’s zo goed mogelijk door te komen. Waar heeft u, of uw dierbare baad bij?

Alvast bedankt. (En misschien een idee om dit een vast item van deze site te maken. Want ik denk dat wij niet de enigen zijn die zich dit afvragen.)