In augustus 2013 is er bij mijn man slokdarmkanker geconstateerd. Nu heeft hij een zg. buismaag, met alle bijbehorende beperkingen. Zijn levensstijl was gewoon goed, dus de schok was groot. Nu is er op zijn werk in 2015 asbest gevonden, en er moest flink worden gesaneerd. Men zegt dat er geen gevaar is (geweest) voor het personeel, maar aangeizen mijn man bij de technische dienst werkt en daardoor veelal moet boren etc. zetten wij daar toch onze vraagtekens bij. Het is een oud gebouw, en ons inziens maakt t wel verschil of je er als kantoorpersoneel zit of wel degelijk in asbesthoudende kolommen hebt staan boren. overal waar mijn man aan heeft gewerkt heeft asbest gezeten, dat zet je toch aan t denken. Hij werkt zo’n 17 jaar in dit pand.
Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben???

bvd

Stuur mij een e-mail