Mijn man was ZZP schilder. In 2012 is er bij hem mesothelioom vastgesteld, alleen deze groeit er langzaam (gelukkig). Mijn man dacht dat hij prima was verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, na 2 jaar ging de verzekering mijn man ‘keuren’. Wat blijkt de verzekeringsarts van de verzekering vindt dat mijn man passende arbeid kan verrichten. Hij is bijna nergens voor geschikt maar zegt de verzekering hij kan 6 uur per dag personen gaan vervoeren. Van de een op de andere dag kreeg hij geen arbeidsongeschiktheidsuitkering meer en zit hij zonder inkomen. Wij hebben nu een advocaat ingeschakeld om dit te gaan bestrijden. De advocaat deelde mee dat het wel een jaar kan duren. Is dit geen schande iemand die zo’n ziekte heeft en lichamelijk en geestelijk niet meer in staat is om te werken om hier zo mee om te gaan. Ik wilde vragen of iemand hier ook misschien ervaring mee heeft gehad?