Mijn vader Piet Slaa (81)heeft vroeger bij scheepswerf Gebroeders Pot in Ijsselmonde gewerkt wn daarna bij PCM Facilitaire bedrijven ook wel bekend als het Algemeen Dagblad in Rotterdam, bij breide bedrijven is hij in aanraking geweest met asbest. Helaas zijn beide bedrijven er niet meer, of overgenomen of iets dergelijks dus kunnen wij niet procederen. Mocht u een collega zijn met helaas dezelfde meest agressieve vorm van asbestkanker, dan horen wij dit graag van u. Mijn vader is vorig jaar april geopeteerd aan darmkanker, knapte niet op daarvan, en dat jwam omdat de asbestkanker toen toegeslagen heeft die al heel lang in zijn lichaam ” sliep”. Hij geeft het max aantal (6) chemokuren gehad, was ziek, beroerd en vooral heel moe. De eerste kuren hebben het vlies iets dunner gemaakt maar na de laatste kuur is het acuut weer enorm toegenomen, en is er niets meer aan te doen. In het ziekenhuis lapoen ze hem nog wat op zodat hij naar huis kan. We weten niet hoeveel tijd hem nog gegeven wordt, maar ik ben bang dat ook mijn vader bij deze 80 procent hoort die overlijd 1 jaar na de diagnose. Zeer veel sterkte iedereen.