Mijn vader, Piet Versteegh, is najaar 2015 overleden aan mesothelioom, twee maanden nadat hij met klachten in het ziekenhuis belandde. In de korte tijd die hem nog restte heeft hij nog zijn voormalige werkgever, Grontmij, aansprakelijk kunnen stellen. Hij werkte daar van 1968 t/m 1983 en heeft in een laboratorium zonder bescherming met asbest gewerkt. Enkele oud-collega’s zijn door het IAS opgespoord, maar konden zich de blootstelling niet herinneren, of wilden niet meewerken aan het onderzoek. Onze laatste kans op een schadevergoeding van Grontmij is als we andere (voormalig) werknemers kunnen vinden die ook met asbest gewerkt hebben. Bij dezen dus de oproep: kent of bent u een (voormalig) werknemer van Grontmij uit de periode 1968-1983 die ook asbestblootstelling heeft gehad? Neem alstublieft contact op!