Al eerder berichtte ik dat mijn 82 zeer aktive pa sinds dit voorjaar longklachten had. Zijn huisarts dacht dat de klachten niet van zn longen kwam. Mn pa kreeg een stent geplaatst . De klachten bleven. Na eerst een longfoto en daarna een petsscan bleek dus dat er onrustige weefsels zaten op t longvlies.omdat mn pa in de 50tiger jaren in een kotterbouwbedrijf met asbest gewerkt dacht men zeer ww***ijnlijk aan asbestkanker. Er werd een longpunctie gedaan…er moest met 1 bloedverdunner gestopt worden. Een paar dagen later kreeg mn pa een herseninfarct als gevolg van t stoppen met bloedverdunner. Zn spraak was weg. Inmiddels gaat het weer maar erg moeizaam. Gister moest hij weer naar longarts om te kijken wat nu…. nog een punctie kan niet ivm gevaar op stolsels in bloed ….en op de vraag voor een verklaring van asbestkanker kregen we een nee. Tis wellicht 99.99 % zeker maar nee. Een week geleden sprak een verpleegster in het ziekenhuis mn pa aan…ze zei ..meneer wat erg voor u..u heeft asbestkanker en nu ook nog het infarct erbij. Al met al best vervelend , vooral ook voor mn pa….die voelt zich nu njet erkend als asbestkankerslachtoffer.

Stuur mij een e-mail