Het lustrumcongres is aanstaande!

Enige tijd geleden werd het lustrumcongres ter ere van het 20-jarig bestaan van de Asbestslachtoffers Vereniging Nederland aangekondigd. Het is bijna zo ver en het programma is gepubliceerd!

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de feestelijke bijeenkomst zal Art Rooijakkers (bekend van ‘Wie is de mol?’) als dagvoorzitter optreden en diverse sprekers aan u voorstellen. Er zal onder andere een, in Australië werkzame, Nederlandse longarts vertellen over de stand van zaken rond mesothelioom-bestrijding aldaar.

 

Tussen de presentaties door zullen korte muzikale momenten ingepast worden, verzorgd door Baer Traa, in 2011 nog de jongste winnaar ooit van het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en, na het afronden van zijn conservatoriumopleiding, naam hij is april jl. zijn debuut-ep op die later dit jaar zal verschijnen.

Recente media

Documentaire ‘Leven met Asbestkanker’

In deze hoopvolle documentaire, gemaakt door Future Media in opdracht van de AVN, worden mesothelioompatiënten Remko Meddeler en Esther Terlouw van dichtbij gevolgd. Ook longarts Robin Cornelissen komt aan het woord.

Bekijk »
Deel dit artikel!